Тито бил дел од оргија со словенечки балерини?!

Loading...

Во романот на Стјепан Џурековиќ „Јас, Јосип Броз Тито“, поранешниот претседател на Југославија  е прикажан како незапирлив љубовник, кој не се откажувал додека не ја добие жената која ќе ја посака.Посебно внимание привлече делот од романот каде се разкажува за групниот секс на Тито и  неговите соработници со словенски балерини. При враќање на прошетка од парк, Тито ги затекнал Ранковиќ и Џилас како се забавуваат со  14 балерини од Словенија, па и тој се впуштил во борба.
Хрватските медиуми пишуваат дека во романот „Јас, Јосип Броз Тито“, Џурековиќ раскажува за повеќе од дваесетина вакви случки.Посебно внимание привлече делот од романот каде се разкажува за групниот секс на Тито и  неговите соработници со словенски балерини. При враќа

loading...
Loading...