Тој одбива да имате секс! – Што тогаш?

И мажите понекогаш не се расположени за водење љубов. Исто како и кај жените, сексуалната желба им зависи од комбинацијата на физичките и на психичките фактори, кои се менуваат од ноќ до ноќ, од месец во месец, од година во година.И мажите понекогаш не се расположени за водење љубов. Исто како и кај жените, сексуалната желба им зависи од комбинацијата на физичките и на психичките фактори, кои се менуваат од ноќ до ноќ, од месец во месец, од година во година.
Доколку партнерот во последно време одбива да води љубов со вас, тоа не значи дека повеќе не ве сака и дека не му се допаѓате. Едноставно, некогаш и на мажите не им е до секс, што е сосема нормално, посебно ако се останати без работа или имаат проблем на работно место.
Стресот го убива машкото либидо, а проблемите настануваат кога жената има потреба од интензивен сексуален однос. Затоа жената станува незадоволна, и мисли дека повеќе не е пожелна, почнува да се обвинува себе и да го задушува својот сексуален нагон.
Повеќе на: ТЗМ.МКИ мажите понекогаш не се расположени за водење љубов. Исто како и кај жените, сексуалната желба им зависи од комбинаци

Пронајдете не на следниве мрежи: