Тони Цетински признава:Направив липосукција

Loading...

Хрватскиот пејач Тони Цетински призна дека бил на липосукција.
Неговите досегашни обиди да ослабе со диети биле безуспешни, па го послушал советот на својот пријател кој се занимава со естетска хирургија и се решил на ваквиот чекор.
„Не го направив тоа поради естетика, туку поради тоа што самиот на себе си изгледав тромо“. Изјави Тони во една теелвизиска емисија.
Зафатот со липосукција хрватскиот пејач го направил непосредно пред фестивалот „Порин“, на кој настапувал, па со оглед на тоа што сеуште било свежо сето тоа, тој морал да носи стегач на себе.
Ќе се сложите ли со тоа дека на Тони му била потребна липосукција?Хрватскиот пејач Тони Цетински призна дека бил на липосукција.
Неговите досегашни

loading...
Loading...