Топ 10 бисери од Твитер

Loading...

Прочитајте ги интересните  твитови, доколку вие  имате предлози може да го искористите просторот за коментари.Просечното време потребно за спиење за секој човек е „уште 5 минути .. “  @IceManAndov
„Здрав човек има иљада желби, а болниот само една: да победи на избори.“ – @Dzigi7
„Оглас: Гатам на FaceBook профил пикчр..“ – [email protected]_MKD
„ Не е да им речеш suck my balls на комарциве, сè буквално сфаќаат.“ [email protected]
„Нотификациите на мобилен ми стасуваат со звук на пиленце. Се откажав од намерата да купам папагал.“ [email protected]__n
„Прашање до вонземјаните:Како ја оценувате хигиената во градот?“ –@MedoDimoski
„Да беше Леси од Македонија, никогаш немаше да се врати..“ –@MrzaRules
„Единствен начин да ја измерите вашата машкост у сантиметри е да го измерите осмехот на вашата жена!“ –@MrzaRules
’Не биди глуп’ – си рекол мудрецот и се тргнал од огледалото.“ –@alwaysLadYCrOfT
Гаѓај ја месечината. И да промашиш ќе завршиш меѓу ѕвездите.“ –@PlavaaaПросечното време потребно за спиење за секој човек е „уште 5 минути .. “  

loading...
Loading...