Топ 10 најчитани книги во светот

Loading...

Ви ги претставуваме десетте најчитани книги врз основа на бројот на испечатени и продадени книги во текот на последните 50 години.
1. Светото писмо
2. Цитати од претседателот Мао Це – Тунг
3. Хари Потер
4. Господар на прстените
5. Алхемичарот
6. Кодот на Да Винчи
7. Самрак сагата
8. Одвеано со виорот
9. Мисли и збогати се
10. Дневникот на Ана Франк
Доколку се уште не сте прочитале некоја од овие книги, топло ви ги препорачуваме. Верувајте дека ќе се воодушевите. 
Ви ги претставуваме десетте најчитани книги врз основа на бројот на испечатени и продадени книги во текот на последнит

loading...
Loading...