ТОПЛОТЕН БРАН: Подгответе се, наредната недела се очекуваат високи температури!

Loading...

Од сабота па сѐ до петок следната недела, температурите ќе бидат над 30 степени, а максималната дневна температура ќе биде околу 36 степени. Од претстојниот викенд, во наредната недела нас нѐ очекуваат температури над просекот, па подгответе се за пеколни температури. Меѓутоа, тогаш и ќе следува нов температурен шок. 
Според метеролозите, ваквото време не би требало да нѐ вознемири бидејќи станува збор за нормлани временски интервал за овов период од годината.
Од претстојниот викенд, во наредната недела нас нѐ очекуваат температури над просекот, па подгответе се за пеколни температури. Меѓутоа, тогаш и ќе

loading...