Тотален хаос: После Шабан и овој член на жирито на Ѕвездите на Гранд преминува во Пинкови Ѕвезди?!

Loading...

Големо внимание привлече веста  дека Шабан Шаулиќ минал од Ѕвездите на Гранд во Пинкови Ѕвезди. Како  што  стојат  работите, наводно  не очекува уште еден голем трансвер. Како  што пишуваат  медиумите, првиот човек на Пинк телевизија Жељко Митровиќ преговара со  скоро сите членови н жирито од Ѕвездите на Гранд, а неговиот прв избор е Марија Шерифовиќ.
„Сопственикот на Пинк смета дека таа би  била полн погодок, бидејќи  е многу  забавна. Преговорите се секојдневни. Ѝпонуди  да го  сними новиот албум за Сити Рекордс, бесплатна реклама и  солиден хонорар“, рекол извор и додал:
„Саша Поповиќ слушнал за тоа, па го  фатила паника да не му  заминат  сите. Порадитоа веднаш  ја побарал марија и останатите членови, и барал да му  кажат  доколку  не се задоволни од нешто“, заклучил овој  неименуван соговорник.
А  дали  Марија Шерифовиќ ќе стане членка на жирито од „Пинковите ѕвезди“, останува да се види.Како  што  стојат  работите, наводно  не очекува уште еден голем трансвер. Како  што пишуваат  медиумите, првиот чове

loading...