Тото – ноу лов – no love

Еве по избор на уредникот, кој вечерва е рокерски расположен една предлог композиција.
Се работи за песната на Тото – ноу лов (no love). Таа е извлечена од албумот Мајндфилдс, кој што групата го издаде во 1999 година. Познато ни е дека бендов не се слуша многу на овие простори и токму затоа ви предлагаме да направите мал експеримент, да одвоите 4-5 минути и да поуживате.Еве по избор на уредникот, кој вечерва е рокерски расположен една предлог композиција.
Се работи за песната на Тото – ноу лов (no love

Пронајдете не на следниве мрежи: