Трагедија: Фудбалски гол усмртил 12-годишно момче

Момчето во Неделата било примено во блница во критична, но денес им подлегнало на повредите.Дванаесетгодишното момче во обид со рацете да се обеси на фудбалскиот гол на игралиштето во Чешко Село, Хрватска, гредата попуштила и се скршила, по што целиот гол паднал врз момчето.

 
Со тешки повреди на главата момчето било пренесено во болница, но ден по настанот им подлегнало на повредите.
Полицијата се уште ги истражува околностите под кои се случила оваа трагедија.Дванаесетгодишното момче во обид со рацете да се обеси на фудбалскиот гол на игралиштето во Чешко Село, Хрватска, гредата попуштила и се скршила, п

Пронајдете не на следниве мрежи: