ТРАГЕДИЈА: Млад актер почина за време на проба…

Младиот актер Кан Бонфилс починал за време на проба за претстојната театарска претстава.Бонфилс (42) се појави во филмовите „Скајфал“ и „Стар варс“, а вежбал за улога во „Пеколот на Данте“, кој би требало да почне да се прикажува во театрите во источен Лондон оваа недела.Повикана била итна помош, но не успеале да му го спасат животот. Кан паднал за време на пробата и починал.Бонфилс (42) се појави во филмовите „Скајфал“ и „Стар варс“, а вежбал за улога во „Пеколот на Данте“, кој би тр

Пронајдете не на следниве мрежи: