ТРАГЕДИЈА: Првата брачна ноќ била пресудна за НЕЈЗИНАТА СМРТ!

Се повеќе и повеќе браковите завршуваат со развод, но за жал не се ретки случаите ни со семејното насилство. Оваа трагедија се случила утрото после венчавката.Младоженецот од Египет кога се разбудил утрото после првата брачна ноќ, со сила ја земал неговата сопруга, ја однел на балконот и ја фрлил од четвртиот спрат.
Откако бил уапсен, на полицијата дал изјава во која вели дека го направил тоа поради тоа што открил дека таа не била девица.
Младоженецот веднаш бил уапсен откако станарите пријавиле дека виделе како девојката паднала од балконот кој се наоѓал на четвртиот спрат.
Родителите на младоженецот и невестата со солзи во очите изјавиле дека се уште не можат да поверуваат што направил нивниот син и зет и без разлика што и да се случило за време на првата брачна ноќ, не требало на таков начин да се заврши.Младоженецот од Египет кога се разбудил утрото после првата брачна ноќ, со сила ја земал неговата сопруга, ја однел на балконот и ја фрлил од четвр

Пронајдете не на следниве мрежи: