ТРАГЕДИЈА ВО ВАЉЕВО: Поплавите ја однесоа првата жртва!

Во реката  Обници на територијата на Ваљево вчера е пронајден машки труп. Телото  е  видено вчера  попладне во реката  кај Казнениот  поправен завод за  малолетници.
Ова е  прва  жртва во Ваљево од поплавите. Се работи за М.В. кој бил пријавен како исчезнат.Телото  е  видено вчера  попладне во реката  кај Казнениот  поправен завод за  малолетници.
Ова е  прва

Пронајдете не на следниве мрежи: