Трајановски: Град Скопје ќе субвенционира набавка на нови автобуси

Loading...

Продолжува одличната соработка со приватните превозници. Разговаравме за набавка на нови автобуси кои ќе ги субвенционира Град Скопје.Воедно ќе субвенционираме и поставување на ситеми за гас во постојните со цел намалување на штетните издувни гасови, напиша на својот ФБ профилот кандидатот на ВМРО-ДПМНЕ за градоначалник на Скопје, Коце Трајановски.Воедно ќе субвенционираме и поставување на ситеми за гас во постојните со цел намалување на штетните издувни гасови, напиша на својот ФБ профилот к

loading...
Loading...