Трајановски меѓу граѓаните од Економија – рамо до рамо со нив ги чисти домовите и дворовите

Градоначалникот на Град Скопје Коце Трајановски и денеска како и претходните денови, е на терен во поплавените подрачја во скопско.Покрај координацијата за реонот за кој е задолжен, Трајановски денеска активно се приклучи да им помогне на жителите од населеното место Економија во расчистување на дворовите и домовите кои беа погодени од силното невреме кое се случи во саботата попладне.
Тој рамо до рамо со граѓаните, ги чистеше домовите и дворовите во населеното место Економија.

Покрај координацијата за реонот за кој е задолжен, Трајановски денеска активно се приклучи да им помогне на жителите од населеното место Економија

Пронајдете не на следниве мрежи: