Трајко Вељаноски денес во посета на Ресен и ресенско

Loading...

Денес во посета на Ресен и ресенско беше Претседателот на Собранието на Република Македонија,господинот Трајко Вељаноски.Тој ги посети селата Асамати и Подмочани и оствари средби со граѓаните на Ресен.

Тој ги посети селата Асамати и Подмочани и оствари средби со граѓаните на Ресен.

loading...
Loading...