Трајковска: За каков кошмар зборува Димитров кога до пред три години ја фалеше земјата и земаше државни пари

Loading...

За каков кошмар говори човеков кој до пред 2-3 години ја претставуваше и бранеше Македонија во Холандија, а потоа прифати да ја претставува и во Русија, по што беа добиени и акредитиви за него кога доби понуда да премине на страната на оние кои треба да ја рушат владата, пишува на својот ФБ прорил, Марта Трајковска.-Се пресмета и си прекина. Од 11 години на власт, цели 8 тој беше дел од власта, и сега ја нарекува кошмар. Многу луѓе би сакале кошмар од 4 години во Хаг абасадор, со возачи, секретарки, вработени и 4 илјади евра плата, предходно 8-9 месеци специјален претставник на владата во Брисел, пред тоа Вашингтон итн.  Ама кошмар виде овој Димитров да посака човек да не излезе од тој кошмар. А да го чуеткако до пред 3 години го фалеше кошмарот, како бепе одушевен од кошмарот, како му ласкаше и му се додворуваше. Се додека не доби понуда која беше повисока и која гарантира поголема заработка, пишува Трајковска.
-Се пресмета и си прекина. Од 11 години на власт, цели 8 тој беше дел од власта, и сега ја нарекува кошмар. Многу луѓе би сакале кошмар од 4 години

loading...