Трајковски: Изградени се нови детски игралишта, трим патеки, фитнес зони…

Loading...

Изградени се нови детски игралишта, трим патеки, фитнес зониТрајковски: Изградени се нови детски игралишта, трим патеки,  фитнес зони и поставена е нова урбана опрема
Трајковски: Изградени се нови детски игралишта, трим патеки,  фитнес зони и поставена е нова урбана опрема

loading...
Loading...