Трајковски: Општина Гази Баба ќе формира Детски општински Совет

Loading...

Општина Гази Баба ќе формира Детски општински СоветЈа одбележуваме Детската недела. Ги почитуваме правата на децата. Општина Гази Баба ќе формира Детски општински Совет.
Ја одбележуваме Детската недела. Ги почитуваме правата на децата. Општина Гази Баба ќе формира Детски општински Совет.

loading...
Loading...