Трајковски: Планираме изградба на 4 нови детски градинки

Loading...

Трајковски: Планираме изградба на 4 нови детски градинки Кандидатот за градоначалник на општина Гази  Баба, Тони Трајковски најави  изградба на  нови  детски  градинки и  тоа во  Стајковци, Инџиково и Трубарево 
Кандидатот за градоначалник на општина Гази  Баба, Тони Трајковски најави  изградба на  нови  детски  градинки и  тоа

loading...