Трајковски: Со гласање за број 13 ќе изберете реализација на 470 нови проекти во Гази Баба

Кандидатот за градоначалник на ВМРО-ДПМНЕ за Гази Баба и актуелен градоначалник, Тони Трајковски, ги повика сограѓаните од неговата општина во недела масовно да излезат на гласање. Тој потенцира дека ВМРО-ДПМНЕ има мнозинство во Советот што значи поддршка и доказ дека ќе се реализираат сите негови проекти.Тој им порача дека со заокружување на бројот 13 ќе изберат реализација на 470 нови проекти и ќе се спротивстават на заканите и притисоците од страна на СДСМ.

-Изминатиов период работевме заедно и заедно реализиравме голем број на проекти. Заеднички дефиниравме повеќе од 470 нови проекти за секоја населба и секое населено место. Гаранција дека овие проекти ќе бидат реализирани е досегашната наша успешна соработка  и мнозинството од советот кој во иднина ќе биде предводен од ВМРО-ДПМНЕ и коалиционите партнери. Затоа, почитувани сограѓани, ве повикувам во недела да се заокружи бројот 13, да се излезе масовно и референдумски, да се одолее на сите закани и притисоци. Сите заедно да кажеме „Доста е со лагите и доста е со разнебитување на Република Македонија“. Заеднички да продолжиме да ја градиме иднината на нашата општина со домаќинско, чесно и одговорно работење, порача Трајковски.Тој им порача дека со заокружување на бројот 13 ќе изберат реализација на 470 нови проекти и ќе се спротивстават на заканите и притисоците од стран

Пронајдете не на следниве мрежи: