Tрактор прегази човек, но тој стана и си продолжи по патот

Неверојатно видео…Натоварен трактор прегази човек…
Но најневеројатното беше што човекот стана и си продолжи. 
Погледнете го видеото.
 Натоварен трактор прегази човек…
Но најневеројатното беше што човекот стана и си продолжи. 
Погледнете го видеото.
&

Пронајдете не на следниве мрежи: