Трендафилова до Мухамед Зекири: Не земаш пари од граѓаните за да менуваш химна, знаме или да ја прифаќаш тиранската платформа

Loading...

Нема да успеете реку нарачаните истраги и обвиненија од вашето СЈО да не замолкнете и да не затворите, му порача главната уредничка на ТВ Нова Билјана Трендафилова на Мухамед Зекири од СДСММухамед Зекири никој не ти дал право да прифаќаш туѓи платформи и да ги ставаш на маса највисоките државни и национални интереси. Ти и твојот претседател загубивте на изборите. Нема да ви успее прегу нарачаните истраги и обвиненија од вашето СЈО да не замолкнете и да не затворите. НОВА била и ќе остане да работи професионално. Нема да отстапи и нема да потклекне.Затоа Зекири не се брукај. Не земаш пари од граѓаните за да менуваш химна или знаме, или како што самиот кажа да ја прифаќаш тиранската платформа. Јави му се на Заев. Кажи му дека 2 милиони граѓани видоа како бесрамно бара поткуп од едно евро за Вицето. Кажи му дека е чесно да одговара за криминалот на суд, а не да се договара и прифаќа антидржавни платформи само за да дојде на власт и да се спаси од одговорност. Доста е лицемерие, пишува на Фејсбук Билјана ТрендафиловаМухамед Зекири никој не ти дал право да прифаќаш туѓи платформи и да ги ставаш на маса највисоките државни и национални интереси. Ти и твојот претс

loading...
Loading...