Тргнале да трчаат, а потоа се почнало да се „тресе и да испаѓа“

Полесно е кога се две, односно четири 🙂 Тргнаа да трчаат но не пресметаа дека  ќе почне да се „тресе и  испаѓа“  од сите страни.
 Можеби  сепак ќе биде подобро  да си  најдат  друг спорт.Тргнаа да трчаат но не пресметаа дека  ќе почне да се „тресе и  испаѓа“  од сите страни.
 Можеби  сепа

Пронајдете не на следниве мрежи: