Три точки на машкото тело кои мора „да ги докачи“ секоја жена!

Loading...

Погледнете во картата на страста која е нацртана на неговото тело.Со партнерот кој ви одговара секоја точка на телото е потенцијално место кое може да ја подигне температурата  и да ја разгори страста. Но, покрај Г точката кој се смета за главна при оргазам кај жените, постојат и Ф и П точки чие делување силно влијаат кај мажите. Сакате ли да ги пронајдете и на партнерот да му осигурате секс за паметење? Погледнете во картата на страста која е нацртана на неговото тело.
Ф – точка
Френулум е триаголна област веднаш под врвот на пенисот. Прекриено е со многу чувствителни нервни завршетоци, што го прави еден од најважните делови во целата генитална област. Обидете се да го симулирате тој дел од пенисот во текот на оралниот секс и тоа така што ќе поминувате со јазикот преку него. Добро би било и нежно да пуштите воздух во делот Ф. Тоа ќе го воодушеви.

 
П – точка надворешна
Се работи за подрачје на предната страна, на дното на главата на пенисот. Тоа е подрачје исто така покриено со нервни завршетоци и поради тоа многу брзо реагира на допир. Но бидете внимателни бидејќи чувствителното ткиво треба да го третирате нежно поради што е идеално за лесни движења со долната страна на јазикот и влажни усни. Тука се работи и за делот од крајот на неговите тестиси па се до задницата. Тој дел може да се симулира со прсти и со јазик. Тие потези ќе го излудат. Но, пред да започнете со тоа, проверете дали вашиот партнер е еден од многуте мажи на кои им се допаѓа ова.
П – точка внатрешна
За да ја пронајдете оваа многу силна точка, потребно е голема доверба помеѓу партнерите и многу пракса. Точката се наоѓа во внатрешните ѕидови на ректумот за што е потребен лубрикант.
Со оглед на тоа дека се работи за комплициран зафат, доколку сакате да се обидете побарајте сојузник во играчките за возрасни меѓу кои постојат многу практични уреди наменети за ваков вид на масажа.Со партнерот кој ви одговара секоја точка на телото е потенцијално место кое може да ја подигне температурата  и да ја разгори страста. Но, по

loading...
Loading...