Тригодишно дете си игра со алигатори и питони

Loading...

Малиот Чарли Паркер од Австралија има само три години, а веќе од најрани денови си игра со алигатори и питони. Неговиот најдобар пријател е Пабло, бебе-алигатор долг два метри.
И покрај тоа што повеќето луѓе се плашат од овие животни, на Чарли тие му се најдобри пријатели. Таткото на момчето е сопственик на паркот „Дивиот свет на Баларат“ во Австралија, па овие животни се дел од секојдневието на Чарли.
„Љубовта кон животните сигурно му е вродена, таа ни е во семејството. Баш ми е драго што толку мал нема страв од алигаторите“, вели гордиот татко на малиот Чарли, Грег Паркер.Малиот Чарли Паркер од Австралија има само три години, а веќе од најрани денови си игра со алигатори и питони. Неговиот најдобар пријател е П

loading...
Loading...