ТРИКОТ за густа и јака коса се наоѓа во состојка која ја имате во кујната!

Loading...

Со оваа маска ќе го подобрите квалитетот на косата.Во 1 шолја топло млеко стопете 1 лажица мед или шеќер, додадете 20г свеж квасец.
Оставете да нарасне 15-20 миути.
Добиеаната смеса нанесете ја на чиста, влажна коса, од коренот кон врвовите.
Замотајте во најлонска вреќа или топла крпа.
Потоа измијте ја косата со шампон.Во 1 шолја топло млеко стопете 1 лажица мед или шеќер, додадете 20г свеж квасец.
Оставете да нарасне 15-20 миути.
Добиеаната смеса

loading...