Трка на автопат: Audi R8 vs Kawasaki Ninja

Loading...

Иако и на автопатите има ограничување на брзината на возење, сепак за овие возачи изгледа дека тоа не важи. Погледнете ја трката помеѓу Audi R8 и Kawasaki Ninja.Погледнете го видеото.Погледнете го видеото.

loading...
Loading...