Трогателна приказна втор дел: Конечно пронајден странецот кој го спасил Бенџамин од сигурна смрт!

Loading...

Џони Бенџамин пред шест години сакал да се самоубие скокајќи од мост. Но за среќа се појавил некој човек кој го спасил од сигурна смрт…Откако ја започна потрагата по него,  после шест години конечно го пронашол спасителот…
Тој има дијагноза на шизоактивно пореметување и во 2008-мата година се качил на мост со намера да скокне во Темза и да си го одземе животот. Од намерата го предомислил непознат човек, кој по случката исчезнал без да се запознаат.
Џони го нарекол Мајк и покренал интернет кампања за да го пронајде и конечно да му се заблагодари. Цели шест години траела кампањата Го барале Мајкк, која масовно се раширила на интернет, а била следена и од британските медиуми.
Спасеното момче и Мајк, кој всушност се вика Нил Лејборн конечно се сретнаа и добија можност да се прегрнат и запознаат.
Погледнете го видеото…

Откако ја започна потрагата по него,  после шест години конечно го пронашол спасителот…
Тој има дијагноза на шизоактивно пореметувањ

loading...
Loading...