Потресна љубовна приказна од терористичкиот напад во Бостон

После  трагичната смрт на осумгодушното момче, уште една потресна приказна од Бостонскот маратон. Во продолжение може да ја видите потресната фотографија каде момче ја гушка својата мртва девојка која била учесничка на маратонот, тоа планирало да ја запроси откако ќе го истрча маратонот.
Но за жал се завршило трагично, ова е уште една несреќна приказна што докажува дека вакви лоши настани не му носат добро на никому. 
После  трагичната смрт на осумгодушното момче, уште една потресна приказна од Бостонскот маратон. Во продолжение

Пронајдете не на следниве мрежи: