Трогателно видео: Еве што им прави војната на децата ширум светот!

Loading...

Британската организација “Save the Children” снимила видео во кое се прикажува стравичен преокрет во животот на едно девојче од Сирија кое се наоѓа во вртоглавите војни случувања.За тоа што не се случува овде, не значи дека дека не се случува-  пораката е видеоото кое таа организација ги предупредува на страшната војна во Сирија, со која се згрозени повеќе од милион деца.
Виде снимката прикажува како војната го уништила детството на девојчето и во што и се претворил нејзиниот живот за само една година.
Инаку, спрема податоците на УНИЦЕФ, со војната се згрозени повеќе од пет милиони деца во Сирија.
Повеќе од милион се избегани од оваа земја, а повеќе од 10.000 се убиени.
Видеото погледнете го на следната страна…

 
За тоа што не се случува овде, не значи дека дека не се случува-  пораката е видеоото кое таа организација ги предупредува на страшната војн

loading...
Loading...