Трудница дошла на рутински преглед, а потоа сите останале со подотворена уста!

Ова бебенце сигурно ќе ви го разубави денот.Бидејќи родителите биле шокирани кога на ултразвук виделе дека бебето, кое се уште е во стомакот, ракоплеска додека тие пеат песна „Кога си среќен“. Среќните родители не можеле да ја сокријат својата  насмевка од воодушевување додека докторот им ја ја покажувал снимклата на која навистина се гледа како бебето плеска со рачињата. Бебето има само 14 недели, а ова видео го погледнале повеќе од 75 илјади луѓе.Бидејќи родителите биле шокирани кога на ултразвук виделе дека бебето, кое се уште е во стомакот, ракоплеска додека тие пеат песна „Кога си с

Пронајдете не на следниве мрежи: