Трудница отишла на рутински ултразвук преглед, а потоа снимката ги изненадила сите!

Нема да ви се верува што прави ова бебе во утробата на својата мајка.Денешната ултразвук технологија е едноставно неверојатна. Трудниците се во можност да видат некои од најдрагоцените моменти од своето се уште не родено дете. Но, една мајка ни во сон не очекувала дека нејзинта посета на доктор ќе ја изненади не само нејзе, туку и сите во болницата. На преглдот, жената видела како нејзиното бебе се „ниша“  во нејзиниот стомак. Дали се работи  за потенцијална гимнастичарка или пливачка, не знаеме. Што и да е, ова бебе сигурно веќе се спрема да го го напушти стомакот на својата мајка и да се запознае со надворешниот свет.

Beba se zabavlja u majcinom stomaku by ludodobolaДенешната ултразвук технологија е едноставно неверојатна. Трудниците се во можност да видат некои од најдрагоцените моменти од своето се уште не ро

Пронајдете не на следниве мрежи: