Трудничкиот стомак на оваа жена бил прекриен со модринки, ултразвуот открил нешто ужасно…

Жилермина  Гарсија   родила  3   девојчиња и две момчињаТаа им ги  дала следните имиња на бебињата: Есмералда, Фатима, Мариса, Џордан и  фернандо.  Сите  биле во  добра здравствена состојба. Според докторите, бебињата останале во  матката  7 недели подолго. Од таа причина стомакот   на Жилермина  ѝ бил прекриен со модринки.
Мајката имала 34  години кога  ги  родила бебињата. Шансите за раѓање  на повеќе бебиња  кај жените постари од 30  години се многу  високи, но  тоа предизвикува повеќе белези  на тлото на мајката.
Погледнете го  видеото од нивното патување. Прво  ќе го  видите ултразвукот.Таа им ги  дала следните имиња на бебињата: Есмералда, Фатима, Мариса, Џордан и  фернандо.  Сите  биле во  добра здравстве

Пронајдете не на следниве мрежи: