Турнир во мал фудбал: По 16-ти пат, „Богородица Куп 2013“

Оваа година, по 16-ти пат ќе се одржи традиционалниот турнир во мал фудбал „Богородица Куп 2013“.Ја имаме честа и задоволството да ја известиме македонската спортска јавност дека „Пулс24“ ќе биде медиумски спонзор на оваа манифестација.
Годинешниот „Богородица Куп“ ќе има свој јубилеј, имено, овој традиционален турнир ќе забележи 16 години од својот почеток.
Турнирот се одржува во Волина, од 10-ти до 28-ми август оваа година. Истиот е организиран од страна на фудбалскиот клуб Сатеска од Волино и е со спортски карактер и придонесува за промоција на фер плејот и останатите спортски вредности како што се солидарноста, пријателството и толеранцијата.
Па, повелете на овогодинешниот турнир во мал фудбал „Богородица Куп 2013“.
Фото: volino.mk (Победниците од минатогодишниот „Богородица Куп 2012“, тимот на Бел Мерцедес).Ја имаме честа и задоволството да ја известиме македонската спортска јавност дека „Пулс24“ ќе биде медиумс

Пронајдете не на следниве мрежи: