Тв водителка дава отказ во живо откако открива дека…

Loading...

Најавата на оваа водителка тотално ги збуни нејзините колеги.Во саботата на  една локална телевизија водителка даде отказ од работа во живо по едно изненадувачко соопштение. Карло Грин, репортер за  КТВА телевизијата во Енкораж, Аљаска, откри дека таа е сопственичката на  Аљаска Канабис клубот, бизнис кој се занимава со медицинска мерихуана.
Во видеото Грин вели дека ќе ја посвети сета енергија кон „борбата за слобода, која започнува со легализирање на марихуаната тука во Алјаска. Потоа исто така додава “ И за оваа работа, не дека имам избор но по ѓаволите давам отказ“.
Наскоро телевизијата се извинила на Фејсбук.

Во саботата на  една локална телевизија водителка даде отказ од работа во живо по едно изненадувачко соопштение. Карло Грин, репортер за 

loading...
Loading...