ТВИНГОМАНИЈА – му донесе ново РЕНО ТВИНГО на скопјанец!

Loading...

Инстант лотаријата „ТВИНГОМАНИЈА“ на Државна лотарија на Македонија, изнуди насмевка на уште еден добитник, овој пат од Скопје. Ѓорѓе Цветковиќ, купил по неколку инстант лозови Детелинка, Твингоманија, Смајли, 7-ма Брзина и Среќни коцки од среќното место на Државна лотарија, лоцирано во Капитол Мол.Инстантите ги одбрал сам, а токму ТВИНГОМАНИЈА, била најсреќната за него. Среќата му се насмевнала на Ѓорѓе во моментот кога ги здогледал трите заштитни знаци на RENAULT, сфатил дека ќе добие нов автомобил РЕНО ТВИНГО, кој планира да и го подари на својата ќерка.
Денес, тимот на Државна лотарија на Македонија му ги предаде клучевите пред Капитол Мол во скопски Аеродром, во присуство на верни играчи на игрите на среќа, кои во моментот беа на продажното место на Државна лотарија.
Од тука Ѓорѓе видно возбуден замина со својот нов автомобил. Само за потсетување инстант лотаријата ТВИНГОМАНИЈА нуди 40 добивки РЕНО ТВИНГО, па затоа не пропуштајте ја шансата за само 40 денари да возите нов автомобил.
Денешниот добитник не е редовен играч на игрите на среќа, но и тој како и многумина до сега се увери дека само КОЈ ИГРА – ТОЈ И ДОБИВА!
Инстантите ги одбрал сам, а токму ТВИНГОМАНИЈА, била најсреќната за него. Среќата му се насмевнала на Ѓорѓе во моментот кога ги здогледал трите заш

loading...
Loading...