„Твитер експлодираше“ Рајан Гослин стана татко и скрши илјадници женски срца

Loading...

Ева мендес во петокот донесе на свет девојче.
Ева Мендез (40) се породила во петокот како што пренесува US weekly, а нагодувањата за полот на детето траеле со деновиПарот се запозна на снимањето на филмот „Place Beyond Pines“ во 2011 година а Гослин (33) никогаш не ја криел желбата да создаде семејство. „Би сакал да создадам семејство, но наместо тоа правам филмови“, изјавил еднаш глумецот.
Твитер експлодираше од реакцијата на фановите, поготово д оние на страната на актерот. Ви пренесиваме некои од нив.

Парот се запозна на снимањето на филмот „Place Beyond Pines“ во 2011 година а Гослин (33) никогаш не ја криел желбата да создаде семејс

loading...
Loading...