Уапсен главниот приштински имам за поттикнување на џихад!

Loading...

Имамот Шефкет Красниќи е уапсен заедно со уште неколку други лица, пренесува весникот Коха Диторе.Апсењето доаѓа по извештаите дека зголемен број на исламисти кои одат во Сирија и Ирак за да се борат на страната на џихадистите. Се мисли дека имамот е уапсен затоа што поттикнувал тероризам и џихад. Апсењето доаѓа по извештаите дека зголемен број на исламисти кои одат во Сирија и Ирак за да се борат на страната на џихадистите. Се мисли дек

loading...
Loading...