Убави Македонки ја окупираа загрепската „Арена“

Иако Македонија вечерва ја однесе победата против Словенија, на трибините може да кажеме дека беше еднакво, барем што се однесува до вистинските навивачи.Во Загреб пристигнаа голем број на екипи од Македонија и Словенија, а со нив и убавици кои уште повеќе ја загреаа атмосферата во арената.
Многу од нив носеа дресови од својата земја, пиеја пиво и навиваа од срце.
Еве што „фати“ објективот на Спорт М.

 

Во Загреб пристигнаа голем број на екипи од Македонија и Словенија, а со нив и убавици кои уште повеќе ја загреаа атмосферата во арената.
М

Пронајдете не на следниве мрежи: