Убиецот на Лука исчезнал од Турција. Марко Милиќев и побегнал на полицијата

Се претпоставува дека Милиќев има одредена количина готовина, со оглед на тоа дека постојат оперативни сознанија дека продавал наркотици. Тоа му помага полесно да се крие.Марко Милиќев ја напуштил Турција откако дознал дека е идентификуван  како човекот кој е осомничен дека го прегазил и усмртил Лука Јовановиќ на Бранков мост.
Тој поседува регуларен пасош. Се очекува преку интерпол да биде лоциран и уапсен.
Се претпоставува дека Милиќев има одредена количина готовина, со оглед на тоа дека постојат оперативни сознанија дека продавал наркотици. Тоа му помага полесно да се крие.Марко Милиќев ја напуштил Турција откако дознал дека е идентификуван  како човекот кој е осомничен дека го прегазил и усмртил Лука Јовановиќ н

Пронајдете не на следниве мрежи: