Убиени две лица при престрелка во САД

Loading...

Вооружен маж отвори оган во воена болница во американската сојузна држава Тексас, при што едно лице загина.Генерал-мајор Стивен Твити од воената база „Форт блис“ изјави дека и напаѓачот е исто така убиен.
Тој не потврди дали напаѓачот е застрелан од офицерите, кои возвратиле на нападот, ниту соопшти детали за жртвата. Инцидентот се случи во клиниката за ветерани во градот Ел Пасо, која е дел од воениот медицински комплекс. Генерал-мајор Стивен Твити од воената база „Форт блис“ изјави дека и напаѓачот е исто така убиен.
Тој не потврди дали напаѓачот

loading...
Loading...