УЧЕНИЦИ СИ ГИ ПРЕСЕКЛЕ ВРАТОВИТЕ НА СЦЕНА: Публиката мислеше дека станува збор за глума!

Во приватно училиште во главниот град на Нов Зеланд, на училишна претстава се случи сцена за која долго ќе се зборува. Имено, кога дошол делот актерите да си ги пресечат вратовите, крвта што потекла била вистинска.Училиштето „Свини Тод“ за оваа претстава нарача и посебна сцена, на која двајца тинејџери си ги пресекле вратовите. Тие по немилата сцена биле префрлени во болница и двајцата се наоѓаат во стабилна состојба.
Ножот со кој си ги пресекле вратовите бил купен во антикварница, а острицата била обвиена со сребрена лента. Од училиштето тврдат дека при подготовките бил употребен истиот нож и дека немале никакви проблеми.
Во публиката никој не се посомневал дека тоа што го гледаат е реалност, а не глума и многумина дури по завршувањето на претставата сфатиле што навистина се случило.
Полицијата покрена истрага, а можно сценарио е дека некој ја заменил острицата или ја отстранил заштитата.Училиштето „Свини Тод“ за оваа претстава нарача и посебна сцена, на која двајца тинејџери си ги пресекле вратовите. Тие по немилата сце

Пронајдете не на следниве мрежи: