УГОСТИТЕЛИ ВНИМАВАЈТЕ: Туристите вака избегнуваат да платат сметка!

Loading...

Полски турист се обиде филмски да избегна плаќање на сметка во слаткарница во Ровињ, Хрватска. Тој со своето семејство јаде сладолед, а на крај вади кесичка со инсекти и става во празната чинија.По ова, прави галама и се буни кај келнерот, кој со извинување му вели дека не мора ништо да плати.
Кога подоцна го гледаат видеото, угостителите сфаќаат дека биле насамарени.
Од слаткарницата праќаат апел до своите колеги да внимаваат на ваквите туристи, кои може да им направат и многу посериозни проблеми од едно неплаќање на сметка.
По ова, прави галама и се буни кај келнерот, кој со извинување му вели дека не мора ништо да плати.
Кога подоцна го гледаат видеото, угости

loading...