Улиците на Битола полни со поддржувачите на За заедничка Македонија

Улиците во Битола повторно полни со граѓани кои уште еднаш дадоа голема и недвосмислена поддршка за граѓанската инцијатива „За заедничка Македонија“.Битолчани својот град го обоија во црвено и жолто и јасно кажаа „НЕ“ за двојазичноста и дебатите кои се вовед во промена на знамето, грбот и химната на Република Македонија.Битолчани својот град го обоија во црвено и жолто и јасно кажаа „НЕ“ за двојазичноста и дебатите кои се вовед во промена на знамето, гр

Пронајдете не на следниве мрежи: