УМС со хуманитарни акција низ државата, утре од 12-18 часот на плоштад Македонија

Унијата на млади сили на ВМРО-ДПМНЕ започна да спроведува хуманитарни акции за помош на настраданите во поплавите во скопскиот регион.Денеска беа отворени штандови во Скопје, Тетово и Гостивар а собраните артикли се пренесени во Сингелич.
Утре исто така ќе има штанд од12-18 часот на плоштад Македонија, каде што сите ќе можат да донесат она што е најпотребно.
Во моментов во поплавените подрачја најпотребни храна, пелени, вода и средства за хигиена и дезинфекција.

 

Денеска беа отворени штандови во Скопје, Тетово и Гостивар а собраните артикли се пренесени во Сингелич.
Утре исто така ќе има штанд од12-1

Пронајдете не на следниве мрежи: