Уникатно место за уникатен одмор-Хотел “Манастир“-Берово

Хотелскиот комплекс „Манастир“, е основан во 2004 година, со изградбата на првото хотелско крило, ресторанот и ресторанската тераса.&nb

Пронајдете не на следниве мрежи: