УРНЕБЕСНО: Овие дечки се обидуваат да играат на ШИПКА!

Loading...

Играњето на шипка неодамна почна да се промовира и како нов спорт, а и вистина е дека никој не може да ги порекне ефектите што вежбањето танцување на шипка ги има врз обликувањето на нашето тело.Овие дечки се обидуваат да сфатат како да ги повторат грациозните и беспрекорни движења на шипката што ги прават егзотичните танчерки.
Освен што паднаа и се повредија безброј пати, тие покажаа огромна храброст и со покажаната упорност. Гледајте како тие не се откажуваат и одбиваат да сфатат дека едноставно не се доволно флексибилни за вакво нешто.
Овие дечки се обидуваат да сфатат како да ги повторат грациозните и беспрекорни движења на шипката што ги прават егзотичните танчерки.
Осве

loading...