УРНЕБЕСНО ВИДЕО: Кочанчанец ќе ве изнасмее со „Бигабугуле“

Ова момче од Кочани ќе ве изнасмее со неговата изведба „Бигабугуле“На сите веќе добро ни е познат хитот од  Џејсон Деруло „Wiggle“, беше голем хит изминатиов период и се вртеше низ сите радио станици. 
Е сега, еве ви малку поинаква верзија од истата песна, но изменета скоро до непрепознатливост. 
Ова момче од Кочани ќе ве изнасмее со неговата изведба „Бигабугуле“

 
На сите веќе добро ни е познат хитот од  Џејсон Деруло „Wiggle“, беше голем хит изминатиов период и се вртеше низ сите радио

Пронајдете не на следниве мрежи: