Урнебесно видео: Леонардо Ди Каприо и Џон Хил ја глумат култната сцена од Титаник!

Loading...

Се сеќаваш кога бевме на сет и јас станав многу нервозен? Можеме ли повторно да го направиме она што го правиме секој пат? – Џон го праша својот колега, кој потврди и предизвика громогласен аплауз и смеа до солзи.Леонардо Ди Каприо и Џон Хил се номинирани за Оскар, благодарејќи на улогите во филмот „Волкот од Волстрит“. Во меѓувреме тие двајца станаа многу добри пријатели, а на една телевизија ја изведоа култната сцена од филмот „Титаник“.

Се сеќаваш кога бевме на сет и јас станав многу нервозен? Можеме ли повторно да го направиме она што го правиме секој пат? – Џон го праша својот колега, кој потврди и предизвика громогласен аплауз и смеа до солзи.
„Летам ли?“ – праша Хил. 
Леонардо Ди Каприо и Џон Хил се номинирани за Оскар, благодарејќи на улогите во филмот „Волкот од Волстрит“. Во меѓувреме тие двајца ст

loading...
Loading...