Урнебесно видео-Мајката и кажа да пее гласно на претставата, а таа го сфати тоа доста буквално!

Видеото настана во 1995 година, но стигна на Јутуб во 2011 година, а овие денови повторно стана вирално бидејќи е во празничен дух.Мајката на малата Ела и кажала да пее што погласно на претставата, за да може да ја слушне и од последниот ред. И, погодете што. Малата Ела ја послуша. И тоа, многу. Се држеше до зборовите на мајка си до таа мера што стана најголем хит на интернет.
На снимката се гледа детскиот хор како пее песна, односно се обидува да ја пее, бидејќи малата Ела не им дава да дојдат до збор. Видеото го објави нејзината сестра, додавајќи дека тогаш Ела имала 3 или 4 години.
Мајката на малата Ела и кажала да пее што погласно на претставата, за да може да ја слушне и од последниот ред. И, погодете што. Малата Ела ја посл

Пронајдете не на следниве мрежи: